Bakan Selçuk'tan eğitimde koronavirüs itirafı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tamamen açılmasıyla ilgili "Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şu ifadeleri kullandı:
“Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor inşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Öte yandan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, her gün artan korona vakaları nedeniyle eğitimin zora girdiğini açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Pazar günü çalışma arasında Kızılay’da yürüdüm. Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeyi görünce, çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi, eğitimi zora sokuyor. Kurallara uyalım."
Pazar günü çalışma arasında Kızılay’da yürüdüm. Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeyi görünce, çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi, eğitimi zora sokuyor. Kurallara uyalım.
— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) November 16, 2020
Video Haberler
-
Hollanda'nın ardından Rusya’da da hortum: 1 ölü
-
CHP'den iktidara orman yangını tepkisi
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
İBB ekipleri sel bölgesinde
-
Apar topar sildiler... TRT'den tepki çeken video!
-
Hollanda’da hortum: 1 ölü, 10 yaralı
-
Hollanda'da fuarda silahlı soygun
-
'Malı götür, hırsızlığı yap, Saray arkanda'
-
Covid-19 döneminde 'anne depresyonu' arttı
-
Kadınlardan Pınar Gültekin için adalet nöbeti
En Çok Okunan Haberler
-
Endişelendiren dolar tahmini
-
Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ı yitirdik
-
Bahçeli'nin zor anları
-
Motorine indirim geliyor
-
Motorine indirim geldi: İşte güncel fiyatlar...
-
'Görüşmem mümkün değil'
-
'Şeyh'in cenazesi yargıya taşınıyor
-
AKP'nin dikkat çeken oy oranı
-
Cem Küçük'ten 'istifa ettirildi' iddialarına yanıt
-
Enflasyonda en kötüsü mü geliyor?