Bakan'dan göçük yorumu: Normal, dünyada da böyle

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da metro çalışması sırasında meydana gelen göçüğe ilişkin, ''Bu ve buna benzer olaylar yine de beklenebilir. Dünyada da böyledir, normaldir'' dedi.

Yayınlanma: 26.06.2012 - 08:33
Abone Ol google-news

Bakan yıldırım, Bakanlık konferans salonunda yapılan Aydın-Çıldır Hava Limanı Kira Sözleşmesi imza töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, Ankara'da geçen hafta meydana gelen metrodaki göçüğü hatırlatarak ''Bunun sorumlusu kim, başka noktalarda da çatlakların oluştuğu ifade ediliyor'' sözleri üzerine Yıldırım, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını, bir yandan da idari incelemenin devam ettiğini söyledi.

Bu ve benzer olayların yine de beklenebileceğini belirten Yıldırım, şunları söyledi:

''Yeraltında çalışıyoruz, Ankara'nın altında elektrik devreleri, kanalizasyon devreleri, her türlü şebekeler mevcut. Tedbirler alınmakla beraber zor bir iştir. Buna benzer olaylar yine de beklenebilir. Dünya da da böyledir, normaldir. Şimdiden hemen sonucu nedir, sorumlusu kimdir, araştırma inceleme yapmadan hüküm vermek haksızlık olur.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler