"Başbakan görüşmeden kaçıyor"

CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, ''Sayın Başbakan randevu talebinden vazgeçiyor ve görüşmeden kaçıyor'' iddiasında bulundu.

Yayınlanma: 16.10.2009 - 12:20
Abone Ol google-news

CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile görüşmek için yazılı olarak randevu istediğini, kendisine yazılı olarak isteğinin kabul edildiğinin bildirildiğini hatırlattı.

Erdoğan'ın grup konuşmasında randevu isteği kabul edildiği için CHP'ye teşekkür ettiğini anlatan Özyürek, ''Sayın Başbakan randevu talebinden vazgeçiyor ve görüşmeden kaçıyor'' görüşünü savundu.

Önemli görüşmelerin kayıt altına alınmasının şeffaflığın gereği ve ileride doğabilecek spekülasyonları önlemek için de görüşmenin kayıt altına alınmasının gerekli olduğunu belirten Özyürek, en güvenilir kaydın kameralarla yapılabileceğinin teknolojik gerçek olduğunu kaydetti.

Özyürek, önemli bir konuda Başbakan ile anamuhalefet lideri arasındaki görüşmenin millet tarafından bilinmesinden daha doğal bir durum olamayacağını ifade ederek, ''Öyle anlaşılıyor ki daha önce 'milli görüş gömleğini çıkardım' diyen Sayın Erdoğan, Kasımpaşalılık gömleğini de çıkarmış, mertlik iddiasından vazgeçmiştir'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler