Başkanlar kampta

CHP’nin yerel yönetim politikalarını belirlemek amacıyla Sandıklı’da gerçekleştireceği çalıştay için belediye başkanları dün itibarıyla etkinliğin yapılacağı otele geldi. Çalıştay, bugün CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun başkanlara yapacağı konuşmayla başlayacak.

Yayınlanma: 25.07.2019 - 20:06
Abone Ol google-news

CHP’nin 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde elde ettiği başarının ardından yerel yönetim politikalarını belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği çalıştay için belediye başkanları dün itibarıyla etkinliğin yapılacağı otele geldi. Afyonkarahisar Sandıklı’daki çalıştay kapsamında başkanlara çeşitli konularda verilecek bilgilendirmelerin yanı sıra arama toplantıları düzenlenecek.
May Otel’deki kampa belediye başkanlarının yanı sıra, merkez yönetim kurulu üyeleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da dün katıldı. Kampın düzenlendiği otele gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bazı illerdeki belediye başkanlarımızın bugün bazı etkinlikleri var. Bazı arkadaşlarımızın da çeşitli görevleri var” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün belediye başkanlarına yapacağı konuşmayla çalıştayın başlayacağını söyleyen Torun, çalıştay kapsamında yerel yönetimlerle ilgili çeşitli toplantıların yapılacağını ifade etti. Çalıştayın diğer toplantılardan farklı olduğunu kaydeden Torun, “Bu bir arama toplantısı. Tabii belli aralarda da belediye başkanlarımıza çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacağız. İki gün boyunca da çalıştayımız devam edecek. Cumartesi akşamı da toplantımız sona erecek” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon