Başkentte elektrik kesintisi

Başkentte bakım, onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları dolayısıyla 26 Haziranda bazı yerlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlanma: 23.06.2010 - 17:34
Abone Ol google-news

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 26 Haziran Cumartesi günü elektrik alamayacak yerler ve saatleri şöyle:

Çankaya'da 09.30-15.30 saatleri arasında, Dikmen Vadisi İkiz Kule A, B, C, D, E blokları ve Hoşdere blok altı, Aktürk İnşaat Dikmen Caddesi 145 Altı, Yeşil Vadi Sokak, İkiz Kule, Manolya Sokak ile Vadi Sokak 3. Etap Vadi Konutları.

Mamak'ta 14.00-19.00 saatleri arasında, Kazım Orbay Mahallesi 3. Cadde 27, 28, 29. sokaklar ve civarı, Kutlu Mahallesi 191. Sokak ve civarı, Fahri Korutürk Mahallesi 8. Cadde Ege Lisesi civarı ile Şirintepe Mahallesi 35, 36 ve 37. sokaklar.

Yenimahalle'de 10.00-16.00 saatleri arasında, Yakacık Mahallesi, Kırandağ mevki ve civarı ile Aski Pn 6, 7, 8 ve 9 su depoları.

Çubuk'ta 08.00-18.00 saatleri arasında, Cumhuriyet Mahallesi, M. Akif Ersoy Caddesi'nin bir kısmı, Zafer, Başak, Erat, Olgunlar, Bahadır, Dolgun, Güzin ve Gülistan sokaklar, İmam Hatip Caddesi'nin bir kısmı, Kısa, Çeyiz, Erdem, Deniz, İstanbul, Çetni, Gazi, Samanyolu, Sami Efendi, Barışık, Endüstri, Karaçay, Gezinti, Şelale, Duygu, Uhud, Kardelen ve Yeşilyurt sokaklar, Kaynak, Şüheda, Mansur, Hızır Reis, Pamuk, Mihver, Hendek, Nehir, Türkönü, Sancaktar, Nazar, Çermik, Gedik, Saygın Sokaklar, Şehit Ali Çakır Caddesi, Çubuk Sanayii ve civarı ile Ankara Un özel trafoları.

Akyurt'ta 08.00-18.00 saatleri arasında, Yeşiltepe Mahallesi, Elmalı, Evliya sokaklar ve civarı.

Kalecik'te 08.00-18.00 saatleri arasında, Akbürk, Akbürk yeni yerleşim, Çiftlik, Çiftlik yeni yerleşim, Karahöyük, Akcataş, Yeniçöte, Hasayaz, Yılanlı, Tavşancık, Haydar Ahmet Adil Mahalleleri, Eskiköy, Eskiköy yeni yerleşim, Değirmenkaya, Yeşilöz, Kuyucak, Eşmedere Koyunbaba, Şemşettin, Beykavağı, Yüzbey, Karatepe, Hancılı, Demirtaş, Kınık, Kozayağı, Karacakaya, Köyleri, Hasanbasri, Çimhal, Bekir Tümay, Neka, Neka. Y.D, Ünal Karakoç, Aslan Karakoç, Turkcel ve Avea, Hasan Karakoç, Eskiköy karayolları bakım evi, Karahöyük ASKİ sulama, Değirmenkaya ASKİ sulama, Beykavağı içme suyu, Kuyucak içme suyu, Eşmedere içme suyu, Ahmet Gürbüz ile Üç Yıldız özel trafoları.

Beypazarı'nda 09.00-12.00 saatleri arasında İncepelit, Adaören, Akçakavak, Dikenli, Dibecik, Gedikağzı, Şehitler, Karaboğaz ve Akkaya köyleri, Ayaş ve Dutlu içmeceleri ile Akkaya sulama grupları.

Gölbaşı'da 09.00-17.30 saatleri arasında, Haymana girişi Ankara yolu, mezbahane civarı konutlar, Jandarma, Oyaca Lisesi ile Mükremin Başaran Caddesi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler