Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray Başkanı Cengiz'e yanıt

Ahmet Nur Çebi, "Transfer çalışmaları devam ediyor. İmza atılmadan hiçbir şey doğru değil. İmzalar atıldığı gün emin olun saklamayacağız, açıklayacağız" dedi.

Yayınlanma: 18.08.2020 - 11:35
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray Başkanı Cengiz'e yanıt
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün forma lansmanında Mensah ile ilgili açıklamalar yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt verdi.

Adidas ile imzalanan tören öncesi konuşan Ahmet Nur Çebi, "Transfer çalışmaları devam ediyor. İmza atılmadan hiçbir şey doğru değil. İmzalar atıldığı gün emin olun saklamayacağız, açıklayacağız.

Beşiktaş Kulübü’nün 'Bırakmam Seni' kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve sınırsız bedelsiz reklamlarını gruba bağlı kanallarında yayınlama kararı almıştır.

Forma lansmanı yaparken, Bernard Mensah'ı konuşmanın yeri değil. Bugün konu Leyla konusu değil, bugün konu Adidas. Sayın Mustafa Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca, sertleşebilirler.

Mustafa Cengiz, koskoca Galatasaray'ın başkanı öyle diyorsa öyledir. Ancak Mensah yalan konuşacak bir çocuk değil.

Biz de öyle kabul edelim. Söyledikleri doğru, bu duruma Sayın Cengiz'in söylediği nedenlerden geldi. Başkanların bulunduğu WhatsApp grubuna, bir hafta evvel 'Menajer oyununa gelmeyelim, fiyatları arttırmalarına vesile olmayalım' dedi. Ne oldu anlamadım" ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler