Beşiktaş, hâlâ gol atamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Wolfsburg takımına 3-0 mağlup olan ve büyük hüsrana uğrayan Beşiktaş'ta gol sıkıntısı sürüyor.

Yayınlanma: 04.11.2009 - 09:25
Abone Ol google-news

Sezon başından beri gol sıkıntısını çözemeyen siyah-beyazlı takım, son dönemde aldığı iyi sonuçlara rağmen suskunluğunu sürdürdü. Yeni sezonun ilk maçlarından itibaren bu sorunu yaşayan Beşiktaş, şu ana dek 15 resmi karşılaşmaya çıkarken, sadece 9 gol atarak hücumda kısır bir süreç yaşadı.

Ankaraspor'un küme düşürülmesinin ardından bu takımla yapacağı karşılaşmayı hükmen 3-0 kazanan Beşiktaş, böylece resmi maçlardaki gol sayısını 12'ye çıkarabildi.

Kadrosunda Nobre, Bobo, Nihat, Tabata, Tello, Yusuf ve Holosko gibi hücum oyuncuları bulunduran Beşiktaş, özellikle bu oyuncuların formsuzluğu yüzünden gol noktalarında büyük sıkıntı yaşadı.


En golcüleri Ekrem

Beşiktaş'ta en golcü oyuncu olarak ise 2 gollü Ekrem Dağ dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı takımın 9 golünü 8 ayrı oyuncu atarken, Ekrem rakip filelere gönderdiği 2 golle en skorer isim oldu. Ekrem'in dışında Fink, Tabata, Nihat, Bobo, İsmail, Holosko ve Tello takımlarına gol kazandırdılar.


En çok golü Antalyaspor ve Kasımpaşa'ya attı

Gol noktalarındaki sıkıntısını her maç yaşayan siyah-beyazlı ekip, bir maçtaki en çok sevinci ise Antalyaspor ile Kasımpaşa karşısında yaşayabildi.

Genelde birer gol atma başarısı gösterebilen Beşiktaş, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında iki kez sevindi. Tello ve Holosko'nun golleriyle Antalyaspor maçında iki kez skor üretmenin sevincini yaşayan siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa karşısında bu sefer Nihat ve Bobo'nun golleriyle aynı duyguya sahip oldu.


Golcüler suskun

Beşiktaş'ın skor üretememesindeki en büyük pay suskun kalan golcü oyuncuları oldu.
Kadroda bulunan Nobre, bu sezon henüz gol atma başarısı gösteremezken, takımın son yıllardaki en golcü futbolcusu olan Bobo ise sadece bir kez rakip fileleri havalandırabildi.
Büyük umutlarla takıma yeniden kazandırılan Nihat, bir kez gol sevinci yaşarken, CSKA Moskova maçında sakatlanan Holosko da aynı şekilde 1 kez takımına gol kazandırabildi.
Geçen sezon oynadığı futbolun yanı sıra attığı kritik gollerle iki kupalı başarıda büyük paya sahip olan Yusuf ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı.

Sezon başından itibaren yaşanan bu sıkıntıyı gidermek üzere ciddi bir rakam karşılığında Gaziantepspor'dan alınan Tabata da bir kez gol atabildi.


Ankaraspor maçı golleri çoğalttı

Oynadığı maçlarda sadece 9 gol bulabilen Beşiktaş'ın resmi maçlardaki gol sayısını hükmen kazandığı Ankaraspor karşılaşması yükseltti.

Ankaraspor'un küme düşürülmesiyle bu mücadeleyi hükmen 3-0 kazanan siyah-beyazlı ekip, bu şekilde gol sayısını 12'ye yükseltti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler