Beşiktaş İlk kez tam kadro çalıştı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında İngiltere'de karşılaşacağı Tottenham maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Yayınlanma: 30.09.2014 - 14:00
Abone Ol google-news
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştiren siyah beyazlılarda Mustafa Pektemek'in de antrenmenda yer alması ile takımda eksik futbolcu kalmadı.

Biliç'in  hedefi Londra'dan mutlaka puan ile dönmek

Bu sezon ilk kez bir maça tam kadro çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç'in hedefi İngiltere'den mutlaka puan ile dönmek. Futbolcularına, deplasmanda alınacak bir galibiyetin önlerini tamamen açacağını ve grupta liderlik için avantajlı duruma geçeceklerini aşılayan Biliç takım savunmasına da dikkat çekerek yenemezlerse bile en azından bir puan alabilmenin hesapların yapıyor.

Sabah idmanında kondisyon ve taktik idmanı yapan futbolcular ısınma koşuları ve streching hareketleri sonrası tam sahada taktik çift kale yaparak antrenmanı tamamladı.

Londra yolculuğu yarın sabah

Yarın sabah özel uçak ile Londra'ya gidecek olan Beşiktaş TSİ 21:00'de maçın oynanacağı White Hart Lane Stadı'nda son taktik çalışmasını yapacak. Teknik Direktör Slaven Bilic, antrenman öncesi TSİ 20.30'da Türk ve İngiliz basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunacak.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler