Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Başarısızlık benim

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor’a 2-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 11.11.2018 - 23:29
Abone Ol google-news

Güneş’in maç sonunda yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

- Avrupa dönüşü iyi başladık, golü bulduk. Yediğimiz ilk gol bizim için de şok oldu. Oyun ve moral düzenimizde büyük bir bozukluk oldu. orta  sahaya hakim olamadık, oyunu rakip sahaya yıkamadık. Rakibin istediğine yardım ettik.

- Bütün oyuncuların emeklerine teşekkür ederim ama bu iş sahnede onları işi. Biz oyunculara görev veriyoruz, başarısızlıkta onların üzerine gitmek kötü niyet olur, doğru olmaz. Oyuncuları eleştireceğiz ama böyle kamuoyunda olmaz.

- Moral ve fiziksel düşüklüğü toparlamak gerekiyor. Bizim takımın iyi takım olduğunu düşünüyoruz. 2-3 günde oyun değişikliği varsa, bunları ortadan kaldırmalıyız. Devreye kadar en iyi sonuçları almayı düşünüyoruz.

- Ligde oldukça geride kaldık. Bu kaybedilen puanları telafi etmenin tek yolu çok çalışmak. Bizde hiçbir oyuncu, dışlanacak oyuncu değildir.

- Güven Yalçın iyiydi ama ikinci yarı düştü. Genk maçında oynamayan Atiba, Gökhan ve Adem Ljajic'ten daha iyi bir performans bekliyordum. Bunlar mazeret değil, sonuçta maçı kaybettik.

- Şampiyonluğu yakalamak için ona göre davranmak, ona göre  oynamak gerekir. Cuma günü sabaha karşı geldik, bunun olumsuzlukları sahaya yansıdı. Sivasspor daha güçlü kaldı.

- Oyuncuya hesap kesersek, oyuncu bulamayız. Oğuzhan Özyakup'la ilgili geçen de oldu, yine oldu. Oyuncular arasında ayrım yaparsak, başarı yakalayamayız. Bu takıma görevi ben verdim, başarısızlık benim.

- Artık sezon başında öyle oldu, böyle oldu, şu transfer oldu, olmadı konuşacak durumda değiliz. Sahanın içerisindeyiz, bunu oyuncularla paylaştım. 'Siz bu işi başaracaksınız, işimizi nasıl yapacağınızı düşüneceksiniz, biz de size yardımcı olacağız' dedim.

- Takım kimin eseri? Bu bir takım. Yönetim var, hoca var, futbolcular var, taraftar var. 'Benim istemediğim oyuncular alındı' diye bir şey demedim. Bana bağırsınlar, yönetime niye bağırıyorlar? Bu bağırmalar işi çözmez. Sahaya çıkanları destekleyeceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler