Beşiktaş'ın istediği Caiuby'e ulaşılamıyor!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Caiuby için Augsburg Teknik Direktörü Manuel Baum'dan açıklama geldi.

Yayınlanma: 25.01.2019 - 18:03
Beşiktaş'ın istediği Caiuby'e ulaşılamıyor!
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken son günlerde ismi gündeme gelen Caiuby hakkında açıklama yapıldı. Bundesliga'da Augsburg forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu için teknik direktör Manuel Baum'dan açıklama geldi. Baum, devre arası tatilini bitirmeyen ve takıma katılmayan Caiuby hakkında "Hiçbir şey bilmiyorum" dedi. 

Augsburg'un devre arası kampından sonra kişisel nedenlerini öne sürerek tatilini uzatan ve takıma hala katılmayan Caiuby'nin nerede olduğu sorusuna teknik direktör Manuel Baum, "Neden hala takıma katılmadığını geldiği zaman konuşacağız. Şu anda hiçbir şey bilmiyorum" dedi. Öte yandan Caiuby'nin kız kardeşi ise Brezilyalı futbolcunun birkaç gün içerisinde Almanya'ya geleceğine dair kendisine söz verdiğini söyledi.


Brezilyalı sol kanat oyuncusu için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve oyuncuyla ilgilendiği iddia edilmişti. 
 

Kariyerine Sao Paulo takımında başlayan Caiuby, Corinthians, Guaratinqueta, Sao Caetano, Wolfsburg, Duisburg, Ingolstadt ve Augsburg formaları giydi. Caiuby bu sezon 16 resmi maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı oyuncunun kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Futbol Arena


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler