Beşiktaş'ta Mario Gomez sesleri

Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun kendi internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Fiorentina'da forma giyen Alman forvet Mario Gomez ile anlaştı.

Yayınlanma: 09.07.2015 - 13:32
Abone Ol google-news

 

Demba Ba'nın Çin'e gitmesinin ardından forvet transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Chelsea'nin yıldızı Loic Remy transferinde istediğini alamadığı ve başka oyunculara yöneldiği iddia edilen Beşiktaş'ın 29 yaşındaki Alman forvet Mario Gomez ile anlaştığı iddia edildi.  

Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun kendi internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Fiorentina'da forma giyen Alman forvet Mario Gomez ile anlaştı. 

2013 yılında Bayern Münih'ten İtalya'ya Fiorentina'ya transfer olan ünlü forvet burada yaşadığı sakatlıklar sebebi ile takımı ile sadece 29 lig maçına çıktı ve  7 gol attı.  Di Marzio'nun haberine göre kariyerin de yeni bir başlangıç yapmak isteyen 29 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'tan gelen teklife evet dediği ve en yakın zamanda İstanbul'a geleceği iddia edildi. Haberde Mario Gomez'in maliyeti hakkında ise her hangi bir bilgi yer almadı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler