Bilal'den 2'nci 'Ya Hak..' Bu kez barış için atmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal, okçuluk festivalinde 'Fetih Kupası'nın tanıtım toplantısında ok attı. Okunu geçen yıl olduğu gibi 'Ya Hak' diyerek atan Bilal 'kardeşlik ve barış' mesajı verdi.

Yayınlanma: 27.05.2016 - 13:47
Abone Ol google-news

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin de davetli olduğu 4'üncü Uluslararası Fetih Kupası'nın tanıtım toplantısı Saraybosna'da yapıldı. Toplantıya, katılan Bilal Erdoğan, tarihi Hüsrev Bey Medresesi'nin bahçesinde 'kardeşlik ve barış için' "Ya Hak" diyerek hedefe ok attı.

 '4'üncü Uluslararası Fetih Kupası'nın tanıtım ve bilgilendirme toplantısı, Saraybosna’da bulunan Gazi Hüsrev Bey Medresesi’nde düzenlendi. Bursa'da merkez Osmangazi Belediyesi'nin de davet edildiği toplantıya Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, AKP'li İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç,  Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay da katıldı.

Bilal Erdoğan, vakıf olarak ata sporu olan okçuluk eğitiminin verilmesi misyonu ile hareket ettiklerini de söyleyerek, “Okçuluk sporuyla medeniyetimizin izlerinin yeniden hatırlanması istiyoruz. Milli sporumuz olan okçuluğu hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Olimpik bir branş olan okçuluk sporunda geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek en büyük arzumuz. Bosna, Türk dünyası için önemli bir merkez. Burada olmaktan ve okçuluğa dikkat çekip bilgilerimizi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler