Bild gazetesinden Bodrum tanıtımı

Alman Bild gazetesi, Bodrum'un tanıtımını yaptı.

Yayınlanma: 25.08.2011 - 11:18
Abone Ol google-news

Gazetenin internet sayfasında "Zenginlerle ve güzellerle karşılaşabileceğiniz yer" başlığıyla verilen yazıda, tanınmış kişilerin gittiği yer olduğu için Bodrum'a "Türkiye'nin Saint Tropez'i" de denildiği, bu tatil yerinin gittikçe daha yoğun bir şekilde aydınları, sanatçıları ve tanınmış film yıldızlarını çektiği belirtildi.

Tanınmış kişilerin büyük yatlarıyla Bodrum'a giderek güzel sahillerde vakit geçirdiği, turistlerin cam gibi temiz suyun tadını çıkarttığı ifade edilen yazıda, bölgedeki bir otelin de tanıtımı yapıldı.

Almanya'daki tanınmış alış veriş mağazaları zincirinin sahibi Nicolas Berggruen'ün de Bodrum'u tercih ettiği belirtilen yazıda, Berggruen'ün, "Saint Tropez güzel, ama artık çok kalabalık. Saint Tropez ve Bodrum arasında seçim yapmak zorunda kalsam, burayı (Bodrum) tercih ederim" şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Bunun sözde de kalmadığı ifade edilen haberde, Berggruen'ün, Bodrum'da 21 adet lüks villa inşa ettirmekte olduğu ve bu villaların satış fiyatının 3 milyon avrodan başlayacağı bildirildi.
Gazetenin internet sayfasında ayrıca, Bodrum'la ilgili bir video görüntüye yer verildi ve Bodrum'daki bazı lüks oteller fotoğraflarla tanıtıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler