Boks maçı sanal gerçeklik cihazından İzlenebilecek

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan Haye vs Di Mori müsabakası, sanal gerçeklik cihazları üzerinden canlı olarak yayınlanan ilk boks maçı olacak. 360 derecelik görüş açısı, VR kullanıcılarını adeta ring kenarına taşıyacak.

Yayınlanma: 19.01.2016 - 20:16
Abone Ol google-news

Birçok şirketin gündeminde olan sanal gerçeklik cihazları, son dönemin en heyecan verici kullanıcı elektroniği olmaya devam ediyor. Sanal gerçeklik cihazının şirketlere sunduğu olasıklar ucsuz bucaksız. Oyun ve film gibi alanlarda kullanımı şimdiden başlayan sanal gerçeklik, yavaş yavaş diğer alanlarada taşınıyor. Bu alanların arasında boks maçları da yer alıyor.


Bu hafta Londra’da gerçekleşecek olan David Haye vs Mark di Mori maçı, sanal gerçeklik cihazları üzerinden canlı olarak yayınlanan ilk boks maçı olacak. Hayemaker 360 uygulaması üzerinden yayınlanacak olan maç, izleyicilere 360 derecelik bir boks keyfi yaşatacak. Ringin dört bir yanına koyulan kameralar sayesinde 360 derecelik görüş açısına sahip olan izleyiciler, maç sırasında farklı açılara geçiş yapıp maçı istedikleri noktadan takip edebilecekler. Ayrıca sanal gerçeklik cihazına özel bazı ek görüntüler de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Mobil reklamcılık alanının en iyi 10 şirketi!

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler