Borusan Müzik Evi sezonu 80 konserle kapattı

Kapılarını açtığı 2010 yılı Ocak ayından bu yana güncel müziğin adresi haline gelen Borusan Müzik Evi, üçüncü sezonunda 80 konserde yaklaşık 6 binin üzerinde seyirciyi ağırladı.

Yayınlanma: 23.05.2012 - 10:14
Abone Ol google-news

Nova Muzak Series ile İstanbul müzik yaşamına yeni bir soluk getiren Müzik Evi, yeni müzik ve dünya müziği konserleri, klasik müzik ve caz dinletileri, atölye çalışmaları ve dans gösterileriyle Beyoğlu’nun ana müzik arterlerinden biri oldu.

Sezonu 14 Ekim 2011’de Mercan Dede Quartet’in Hüsnü Şenlendirici Quartet ve Ceza’yı konuk ettiği konserle yapan Borusan Müzik Evi, hızlı başladığı sezonda yeni müzik, elektronik, dünya ve caz müziğinin önde gelen isimlerini izleyenlerle buluşturdu. Müzik Evi, Fazıl Say, Erkan Oğur, Mısırlı Ahmet ve Ayhan Sicimoğlu başta olmak üzere Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinin yanı sıra Fransız çağdaş müziğinin teatralitesi yüksek topluluklarından Grame, İtalya’nın en popüler ikilisi Musica Nuda ve Nik Baertsch’ın zen-funk dörtlüsü Ronin’in de aralarında bulunduğu pek çok ismi sahnesinde ağırladı. Sezonun en ilgi çeken etkinliklerinden biri de Serra Yılmaz’ın doğaçlama müzik topluluğu Islak Köpek ile birlikte gerçekleştirdiği atölye çalışması ve konser oldu.
Borusan Müzik Evi 2012-2013 sezon programı Eylül ayında açıklanacak. Kasım ayında başlayacak sezonda Nova Muzak ve Borusan New Music Serileri devam edecek. Doğumunun 100. senesinde John Cage, farklı ülkelerden etkileyici projelerle yine Müzik Evi’nde anılacak.
https://twitter.com/#!/BorusanMuzikEvi
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler