Boşanıyorlar mı?

Demet Şener ile İbrahim Kutluay çiftinin boşanmak üzere olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yayınlanma: 18.12.2013 - 11:58
Abone Ol google-news

Demet Şener ile 4 yıllık aşkın ardından 2005'te nikah masasına oturduğu İbrahim Kutluay'ın evliliği üzerinde son 1 yıldır kara bulutlar dolaşıyordu. İrem ve Ömer adlı 2 çocuğu olan çift bu iddiaları geçen yaz yalanlamıştı. Demet Şener'e ihanet ettiği iddia edilen İbrahim Kutluay'ın haftanın belirli günlerinde kendine ait başka bir evde kaldığı konuşulmaya başlandı.

HALA DÖNMESİNİ BEKLİYOR
 
 Bir süredir Demet Şener ile arasının bozuk olduğu iddia edilen ancak bu dedikoduları ısrarla reddeden İbrahim Kutluay'ın haftanın 4-5 günü eve gitmediği leri sürülüyor.  
İddiaya göre; boşanmaya sıcak bakmayan ve yuvasını kurtarmaya çalışan Demet Şener'in bu durumu yakınlarından bile gizliyormuş.
 
YALANLADILAR
 
Demet Şener ile İbrahim Kutluay, ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı. İbrahim Kutluay, " Kaç kere açıklama yapacağız bu konunda yok öyle bir şey! Nereden çıkarıyorlar bu haberleri, bu konularda da konuşmayı sevmiyorum. Huzurumuzu kaçırıyorlar..." dedi.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Şener ise ' Böyle bir şey yok. Benim ağzımdan herkes duysun ve artık bu haberleri yapmaktan vazgeçsinler. Hiç bir şey ispat etmek zorunda değiliz. Biz ayrılmıyoruz diye bir yerlere çıkacak halimiz yok. Çocuklarımızla gayet mutlu bir aile hayatı yaşıyoruz' dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler