Bozcaada EMITT'te tanıtılacak

Bozcaada, dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan EMITT'te tanıtılacak.

Yayınlanma: 30.01.2020 - 11:46
Abone Ol google-news

Dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını açıyor. 

Bozcaada Kaymakamlığı'nın öncülüğünde fuara ikinci kez bağımsız olarak katılacak Bozcaada, 60 metre karelik bir stantta tanıtılacak. Bozcaada Kaymakamlığı ve Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği, İstanbul'da bulunan Bozcaadalıları ve adayla ilgili bilgi almak isteyenleri fuara beklediklerini açıklayarak, "Davetlimizsiniz" dedi.

Bozcaada, fuarda salon 3'te, B-422 numaralı stantta tanıtılacak. Fuar, bugün (30 Ocak Perşembe) başlayacak ve 2 Şubat Pazar günü son bulacak.Geçen yıl EMITT'ten ödülle dönen Bozcaada, bu yıl da fuarın iddialı destinasyonları arasında yer alıyor. 

EMITT NEDİR? 

Katılımcıların profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilerle tanışmalarını sağlayan EMITT, sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir iş platformu. Fuara katılan tüm ziyaretçiler iş hacimlerini arttırma olanağına sahip. Fuara ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor. 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon