Bu fotoğraf bugün çekildi... Ekim ayında plajlar yeniden doldu

BODRUM'da, son üç gündür hava sıcaklığının yükselip 30 dereceye kadar ulaşmasıyla plajlar yeniden doldu. Yazı aratmayan görüntülerin oluştuğu plajlarda turistler, güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Yayınlanma: 19.10.2015 - 13:48
Abone Ol google-news

Bodrum'da Ekim ayında kentte yazı aratmayan görüntüleri ortaya çıktı. Güneşlenen, yüzerek stres atan turistler, su sporları yaptı. Ayrıca Halikarnas İskelesi'nden 'Black Angel' isimli tekne ile günübirlik mavi yolculuğa çıkan turistler; Kara Ada'da verdikleri molada teknedeki köpük partisi ile coştu. Turistler köpüğün altında çılgınca dans edip eğlenirken, bazı turistler de Ege'nin mavi sularına atlayıp denizin tadını çıkardı.

Angel Yachting Turizm İşletmesi Yöneticisi Enver Kantarmış, "Bodrum'da turizmin en güzeli sezonu Ekim ayında başlıyor. İlçede bulunan turistler mavi yolculuğa çıkarak denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Bodrum her mevsim güzel ama bu mevsim bir başka güzel. Bunu bilen birçok Bodrum müdavimi yabancı turist bu günlerde tatile geliyor. Teknemiz ile on yıldır aynı tarihte gelerek mavi tura çıkan yabancı konuklarımız var" dedi.

Bodrum'da yarın akşamdan itibaren havanın yağışlı olacağı çarşamba günü sağanak yağmur beklendiği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler