Bu kapının ardından bir aile faciası yaşandı

DİYARBAKIR'da cezaevi firarisi 17 yaşındaki K.K., resmi nikahsız eşi, 1 çocuğunun annesi 16 yaşındaki Mihriban Işıklı'yı tabancayla öldürdü. K.K., daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Ağır yaralanan K.K., tedavi altına alındı.

Yayınlanma: 28.09.2014 - 11:10
Abone Ol google-news

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan yaşındaki K.K., bir suçtan tutuklanarak Mersin Cezaevi'ne konuldu. K.K.'nin birlikte yaşadığı Mihriban Işıklı, bunun üzerine 1 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak anne ve babasının oturduğu eve gitti. Cezaevinden firar ettiği belirtilen K.K., Işıklı ve çocuğunu da gittiği babasının evinden alarak kendi ailesinin oturduğu eve götürdü.

Bugün saat 13.30 sıralarında K.K., ile Işıklı'nın bulunduğu odadan silah sesleri gelmesi üzerine yakınları girdikleri odada çifti kanlar içinde bulunca, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Sevk edilen sağlık görevlileri Mihriban Işıklı'nın öldüğünü belirlerken, ağır yaralanan K.K.'yı Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Evde araştırma yapan polis, K.K'nın eşi Işıklı'yı başına ateş ederek öldürdüğünü ardından da kendi kafasına ateş ettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Hastanede tedavisi süren K.K'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler