"Bu, sözün bittiği yerdir"

CHP lideri Deniz Baykal Bülent Arınç'a suikast iddialarıyla ilgili olarak "Düşünün eğer TSK bir devlet büyüğüne böyle bir suikast girşiminde bulunacaksa daha fazla bir şey söyleyemeyiz. Bu, sözün bittiği yerdir" dedi.

Yayınlanma: 27.12.2009 - 19:11
Abone Ol google-news

CHP lideri Deniz Baykal bir televizyon programında Bülent Arınç'a suikast iddialarını değerlendirdi.

Baykal, "Burada sözkonusu olan Bülent Arınç' a akli dengesini yitirmiş birinin suikast yapacağı iddiası değil. Hükümet tarafından TSK'nın böyle bir suikast yapabilceğinin düşünülmüş olmasıdır. Bunun kondurulması bile vahimdir. Düşünün eğer TSK  bir devlet büyüğüne böyle bir suikast girşiminde bulunacaksa daha fazla bir şey söyleyemeyiz. Bu, sözün bittiği yerdir" dedi.

 

Baykal'dan Ankara'daki aramayla ilgili müthiş iddia

Baykal, hükümet ile türk silahlı kuvvetleri arasındaki güvensizlik ortamını değerlendirmek isteyenler olabileceği uyarısında bulunarak "Ne diyor, özel kuvvetlere haber verip sizin aradığınız muhbir şimdi Arınçla biraraya geldi, ona bilgi veriyor diyorlar. Buluşup Arınç'ın adresini veriyorlar. Sonra da Arınç'a suikast yapacaklar diye emniyete ihbar ediyorlar. Olabilir, siz eğer bir güvensizlik ortamı yaratırsanız bu iki kurumu biribirine düşürmek isteyenler her türlü fitne fesatı araya sokabilir" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler