Bucaspor transferde hızlı

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor, Gaziantepspor'dan Tomas ve Eskişehirspor'dan Mehmet Yılmaz ile anlaştı.

Yayınlanma: 01.06.2010 - 19:17
Abone Ol google-news

Kulüp basın sözcüsü Şeref Üstündağ yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında Hırvat oyuncu Stjepan Tomas ve Mehmet Yılmaz ile anlaştıklarını, her iki futbolcuyla da bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Daha önce Hacettepe'den Serkan Atak'ı transfer eden Bucaspor'da, Hırvat oyuncu Tomas, sarı lacivertli ekibin tarihindeki ikinci yabancı futbolcusu oldu. Bucaspor geçen sezon Sivasspor'dan Mbemba'yı kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Daha önce Hırvatistan'da NK Pula ve Dinamo Zagreb, İtalya'da Vicenza ve Como formaları giydikten sonra Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'da mücadele eden 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Tomas, Rusya'nın Rubin Kazan takımında top koşturduktan sonra 2009-2010 sezonunun ikinci devresinde Gaziantepspor'da forma giydi.

En son Eskişehirspor'da oynayan 31 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Yılmaz ise Gümüşhanespor, Dardanelspor, Altay, Samsunspor, Trabzonspor, Denizlispor, Ankaraspor ve Ankaragücü formaları giymişti. Yılmaz, geçen sezon Eskişehirspor formasıyla ligde beş gol atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler