Bülent Ersoy'dan ünlü modacıya ağır sözler

Bülent Ersoy 40 derece ateşle katıldığı Yıldırım Mayruk defilesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 22.11.2013 - 13:21
Abone Ol google-news

Her giydiği kıyafetin olay olduğunu söyleyen Diva Bülent Ersoy öncelikle yıllarca kendisini giydiren Yıldırım Mayruk defilesi için 'Hakikaten çizgiler rüya gibiydi, dikişlerde jilet gibiydi. Değerli ustadan da beklenen netice buydu' yorumunda bulundu. Ersoy 'Birkaç tanesini çok beğendim, show programımda giymek için rica edeceğim sayın hocadan, inşallah bende onu iyi taşıyabilirim' dedi. 40 derece ateşle defileye katıldığını söyleyen Ersoy siyah kostümü ve büyük şapkasıyla ilgi odağı oldu.

PROGRAMIMDA CEVAP VERECEĞİM

Bülent Ersoy, Hakan Akkaya'nın kendisi için söylediği sözler hatırlatılınca çılgına döndü. Ersoy, Akkaya’nın geçtiğimiz aylarda uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındığını hatırlatıp, 'Son zamanlarda üzerimden spekülasyon yapanlarda oluyor. Onun cevabını pazar akşamı show programımda vereceğim. Bütün basın müntesibi arkadaşlarım gerçekleri öğrensinler hem de efkar-ı umumiye de gerçeklerin ne olduğunu anlasınlar diye. Tabii dilin kemiği yok, herkes bir şey konuşuyor ama ispatlar dahilinde konuşmak, somut verilerle konuşmak, çok daha doğru olur' dedi.

Hakan Akkaya’yı kendisi üzerinden spekülasyon yapıp rant sağlamakla suçlayan Ersoy, modacıyı “Gece yatıp da nasıl gündeme gelebilirim, nasıl uyuşturucuyla kirlenmiş olan adımı temizleyebilirim, o kirli durumu insanlara nasıl unutturabilirim diye düşünüp bunları söylemiş olmalı. O çocuk, kendi karanlık hayatının düzenini değiştirmek için böyle bir şey yaptı. Kıyafetlerini beğenmediğim için giymedim; giymediğim bir şeyin parasını ödemem. Yalnız pantolon ve eldiven alınmıştı başka bir şey beğenilmedi. Ekranda oturup öyle ahkam kesen o çocuğun içinin bu kadar boş olacağının düşünmemiştim. Demek ki gösteriş yerindeydi ama icraat sıfırmış. Neticede pantolonu zaten fotoğraf çekimlerinde giydim bir de eldiven kullanıldı. O da zaten 1500-2000 liraydı verildi” sözleriyle topa tuttu.

"KİRPİKLERİN ÇOK BÜYÜK DİYORLAR"

Ersoy 'Show farklı bir şey, orada giydiğimiz kıyafleri herkes giyemez biraz abartı ister. O kirpikler çok uzun diyorlar... Ben de biliyorum çok uzun ama o sahne öyle istiyor, ben öyle görüyorum. Hiçbir şey yapmasam dahi konuşturabiliyorum ya önemli olan o. Her hafta beni konuşuyorlar ve benim yüzümden insanlar sabah programlarında ve gazetelerde ekmek yiyor' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler