Bunlara da ‘restorancık’ diyelim

Erdoğan, kızına ve oğluna iftira atıldığını savunarak “Oğlum gıda sektöründe küçük çaplı işle uğraşıyor” dedi. Erdoğan, Bilal Erdoğan’ın gemileri için de “Gemi var gemicik var” demişti.

Yayınlanma: 13.12.2015 - 10:40
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan hakkındaki iddialara ilişkin, El Cezire Arapça kanalına açıklamalarda bulundu.

"GIDA SEKTÖRÜNDE KÜÇÜK ÇAPLI İŞ"

Adı yolsuzluk skandallarıyla anılan oğlu Bilal Erdoğan'ın IŞİD petrolleriyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını savunan Erdoğan, oğlunun "gıda sektöründe küçük çaplı işle" uğraştığını savundu. Erdoğan, "Oğluma ve kızıma iftira atılıyor. Oğlumun petrolle yakından veya uzaktan alakası yok. Gıda sektöründe küçük çaplı bir işle uğraşıyor. Doktora tezini bitirmek için İtalya’da. Kızıma büyük iftira attılar, güya DAEŞ’in yaralılarını alıyormuş, Türkiye’de tedavi ettirip gönderiyormuş. Tamamıyla yalan, bu bir alçaklıktır, bu bir iftiradır oğluma da, kızıma da yapılanlar" diye konuştu.

İSTANBUL'DA 5 RESTORAN, "GIDA SEKTÖRÜNDE KÜÇÜK ÇAPLI İŞ" OLDU

Bilal Erdoğan, İtalyan Corriere della Sera gazetesine verdiği demeçte, “Zenginliğinizin kaynağı nedir?” sorusuna “Amcam ve eniştemle ortak BMZ şirketinin dışında İstanbul’da 5 restoranım var” diye cevap vermişti.

MİLYON DOLARLIK GEMİLER İÇİN DE 'GEMİCİK' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Bilal'in de ortaklığının bulunduğu BMZ Denizcilik şirketine ait gemiler için, 2007 yılında bir televizyon kanalında yaptığı yorumda, "Gemicik" demişti.

Restorancıklar lüks AVM’lerde

Bilal Erdoğan, İtalyan Corriere della Sera Gazetesi’ne verdiği demeçte, “Zenginliğinizin kaynağı nedir?” sorusuna “Amcam ve eniştemle ortak BMZ şirketinin dışında İstanbul’da 5 restoranım var” yanıtını vermişti. İstanbul’un en lüks AVM’leri Zorlu Center, Cevahir AVM, İstinye Park, Akbatı AVM, Akasya AVM’de restoran zinciri olan Bilal Erdoğan’ın açıklaması siyaset dünyasında büyük tartışma yaratmıştı.

BİLAL SESSİZ SEDASIZ İKİ YENİ GEMİ DAHA ALDI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler