Bunun adı rekor

Fenerbahçe’de geçen yılın ilk günü 49 olan kombine yenileme sayısı bu yıl 1600’ü aştı

Yayınlanma: 22.06.2018 - 08:30
Bunun adı rekor
Abone Ol google-news

2018-2019 sezonu iç saha maçları kombine kartlarının, yenileme sürecine gösterilen yoğun ilgi F.Bahçe yönetimini bir hayli memnun etti. Geçtiğimiz sezon 49 olan ilk günkü yenileme sayısı, bu sezonun ilk günü bin 600’ü geçti. Bu bir rekor olmalı. Bu duruma kayıtsız kalmayan F.Bahçe, taraftarına teşekkür etti. İşte o teşekkür mektubu: “Bu sezon kulübümüzde ilk defa uygulanmaya başlanan passo.com.tr sitesi üzerinden online işlemlerin gerçekleştirilme oranı yüzde 65’e yakındır. Şu ana kadarki bin 600 adet yenilemenin yaklaşık 1000 adedi passo.com.tr sitesi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Kombine kartların yenileme ve genel satışı sürecinde, 27 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek değişim işlemleri dışındaki tüm işlemlerin passo.com.tr üzerinden gerçekleştirilebileceğini tekrar hatırlatır, tüm camia olarak hep birlikte omuz omuza yürüyeceğimiz bu yolda, Fenerbahçemizin eşsiz potansiyelini daha ilk günden göstermeye başlayan büyük Fenerbahçe ailesine teşekkürlerimizi sunarız.”
Cocu’dan veda hazırlığı
F.Bahçe’nin yeni teknik direktörü belli oluyor. Sarı-Lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli’nin menajeri ile görüştüğü Phillip Cocu’nun, bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla PSV Eindhoven’a veda edeceği konuşuluyor. Cocu, ayrılık açıklamasından kısa süre sonra F.Bahçe’nin başına geçecek.
Sezon startı 28 Haziran’da
Tatilde bulunan F.Bahçeli futbolcular, yeni sezon planlaması hakkında kendilerine bilgi verilmemesi nedeniyle meraklı bir bekleyiş içindeydi. Tüm oyunculara, 28 Haziran’da İstanbul’da olmaları gerektiği bildirildi. Comolli ve yeni teknik patron, Sarı-Lacivertli futbolcularla tanışacak. İlk günler sağlık kontrolleriyle geçecek. 3 Temmuz’da ise kamp için Topuk Yaylası’na gidilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler