Burak Yılmaz yine ipten aldı!

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçı Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynandı.

Yayınlanma: 22.10.2011 - 18:04
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının en önemli maçında Bursaspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Karşılıklı gol pozisyonlarının olduğu mücadelenin 51. dakikasında Sestak ile öne geçen Bursaspor, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın 71. dakikadaki golüne engel olamadı.

Bu sonucun ardaından Trabzonspor puanını 12'ye Bursaspor ise 10'a yükseltirken bordo mavili ekip ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Tribünlerden teröre lanet

27 bin seyirci kapasiteli Bursa Atatürk Stadı'nın 3'te 1'lik kısmının boş kaldığı dikkatlerden kaçmadı. Bursasporlu taraftarlar, maç öncesi terör saldırılarını protesto eden tezahüratlar yaptı. Trabzonspor taraftarlarının da zaman zaman bu tezahüratlara eşlik ettiği görüldü.

Maç öncesi stat hoparlörlerinden çalınan ''10. Yıl Marşı''na tüm tribünlerin eşlik ettiği gözlendi. Taraftarların, marş sırasında Bursa Büyükşehir Belediyesinin stat girişinde dağıttığı Türk bayraklarını da sallayarak eşlik etmesi, tribünlerde güzel bir görüntü oluşturdu.

Yaklaşık bin kadar Trabzonspor taraftarı da takımlarını statta kendilerine ayrılan bölünde destekledi.

Trabzonspor'dan anlamlı mesaj

Trabzonsporlu futbolcular, maç öncesi taşıdıkları tişörtle terör saldırısına anlamlı gönderme yaptı.

Bordo-mavili futbolcular, karşılaşma öncesi üzerinde ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' yazılı tişörtle ısındı. Bu davranış Bursasporlu taraftarlarca da alkışlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler