Burcunuz ve parfümü

Karakterinizin büyük bölümünü yıldızlar ve burçlar etkiler. Genel bir tanımlamayla, karakterinize uygun olan parfümleri kullanmak kişinin kendi çizgisini yaratır! Peki, sizin parfüm seçiminiz burcunuza göre nasıl olmalı?

Yayınlanma: 13.07.2012 - 14:37
Abone Ol google-news

Su Grubu (Yengeç, Akrep, Balık)

Karakteristik özelliğiniz: Hayatı plansız yaşamanız. Su gurubu kendi çizgisini yaratır! Kullandığın çantadan,evindeki mobilyaya,, saçına, taktığı gözlükten kullandığı parfüme kadar, yaşamındaki tüm ayrıntılar onun ince zevkini yansıtır. Giyim onun için gerçek bir tutkudur ve modayı takip etmek bir yana, çizgisini kendi yaratır. Su kadını zarafeti ve kokusuyla dikkat çeker. Parfümsüz sokağa çıkmaz… Su kadınına uygun parfümler: Esmerler baharatlı, Sarışınlar şeker, hafif ve serin kokuları, Kızıllar ise buruk kokuları tercih etmelidirler.


Hava Grubu (İkizler, Terazi, Kova)

Karakteristik özelliğiniz: Yaramaz kız olmak ve... Kariyeri, Hava kadınının yaşam tarzı ve vitrinidir. İşte bu yüzden, tene değer değmez patlama hissi yaratan, enerjisine ve hayal gücüne ayak uydurabilecek kokuları tercih eder.  O, kullandığı kokunun yaşam tarzını ve güçlü kişiliğini yansıtmasını ister. Titizdir ki, yorar insanı.. Deyim yerindeyse sizin kadar parfüm kullanan başka bir burç yoktur. Hava kadınına uygun parfümler: Esmerler perde perde yayılan kokuları, Sarışınlar yalın, sabun  ve kendi ten kokularını, Kızıllar ise baharat ve çiçek kokuları tercih etmelidirler.


Ateş Grubu ( Koç, Aslan, Yay)

Karakteristik özelliğiniz: Bağımsızlık. Yalnız tatile çıkmak, kendi programınızı yapmak ve moda olan her şeyi denemek Risk almayı seven birisiniz. Ateş kadını, dikkat çekmeyi,  detayları ve komplimanları sever. Girdiği her ortamda bir anda tüm bakışları yakıcı etkisi altına almayı başarır. Cazibesi Ateş kadınına tanınan en büyük ayrıcalıktır. Kendisi de bunun farkındadır. Tenine yayılan parfüm de tıpkı onun gibi gösterişli ve frapandır. Ateş kadınına uygun parfümler: Esmerler Genzi yakan baharat kokuları, Sarışınlar gül ağacı, vanilya kokuları Kızıllar ise Sıcak ve ağaç kokuları tercih etmelidirler.
 
 
Toprak Grubu ( Boğa, Başak, Oğlak)

Önemli karakteristik özelliğiniz Toprak burçları şans verir, altyapı kurar ve meydana getirir, özgüvenleri sonsuzdur. Kendilerinin ya da yakınlarının rüyalarını gerçekleştirirler. , sabırlı ve dengelidirler. Tedbirli, tutucu bir kişiliğe sahip oldukları için ani kararlar vermez, adımlarını düşünerek atarlar. Fazla makyaj ve hatta kısa saç kesimi Toprak grubu kadınları için hiç uygun değildir. Bu yüzden parfümlerinde seçici olurlar. Toprak kadınına uygun parfümler: Esmerler beyaz çikolata ve çiçeksi kokular, Sarışınlar sadeliğini içinde barındıran kokuları tercih edebilirler. Kızıllar ise amazon ve yosun kokuları tercih etmelidirler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler