Bursaspor resmen açıkladı... Passolig için TFF'ye başvuru yaptık!

Bursaspor, Passolig'ten çıkacağı iddia edilmesi üzerine resmi sitesinden açıklama yaparak federasyona başvuru yaptıklarını doğruladı.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 14:46
Abone Ol google-news

Bursaspor, Anayasa Mahkemesi'nin aldığı kararı gerekçe göstererek e-bilet sistemiyle ilgili olarak yeni düzenleme için TFF'ye başvurduğunu resmen açıkladı. 

Başvurunun içeri ile ilgili tam açıklama yapan yeşil beyazlı ekibin passolig'ten çekileceği iddia edilmişti.

Bursa'nın Olay gazetesinden Orhan Güney'in köşe yazısında Anayasa Mahkemesi kararından dolayı Bursaspor'un passolig sisteminde ayrılacağını belirmişti.

Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Anayasa Mahkemesi'nin elektronik/kart bilet uygulaması hususunda vermiş olduğu karar sonrasında kulüp olarak çalışmalarımızı başlatmış ve bu konuda Futbol Federasyonu ile temasa geçmiş bulunmaktayız.

Bu konu, sadece kulübümüzü değil, sistemin içinde bulunan bütün kulüpleri ve taraftarlarını çok yakından ilgilendiren önemli bir konudur.

Dolayısıyla iptal edilen hükümler nedeniyle, yeni sezonu kapsayacak yeni bir düzenleme zorunluluğu ortaya çıkmışken, Bursaspor Kulübü olarak, özellikle mevcut sisteme dair görüşlerimizi ifade etmek suretiyle yeni düzenlemeyle ilgili önerilerimizi Futbol Federasyonu'na bildirdik.

Bu süreci kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yönetmek sorumluluğumuz, süreç konusunda kamuoyunu bilgilendirmek de görevimizdir. Ancak Futbol Federasyonu'na yaptığımız başvurunun tam metninin medyayla bugün itibariyle paylaşılması hususunda gerek yönetimimizin gerekse kulüp profesyonellerimizin bir payı ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kaldı ki, göreve geldiğimiz günden itibaren bütün uygulama ve kararlarımızı camiamızla kendi irademizle paylaşmaya özen göstermekteyiz. Bu doğrultuda bugün medyaya yansıyan başvuru dilekçemizle birlikte, Futbol Federasyonu'nun 22 Mart 2016 tarihli olarak dilekçemize verdiği cevabı da kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Elektronik kart/bilet uygulaması hususunda taraftarımızın hassasiyetlerini de gözeterek kulübümüzün menfaatlerini korumaya yönelik bütün adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

Bursaspor Kulübü

Bursaspor'dan sert AktifBank tepkisi... Passolig'ten çekilme kararı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler