Bursaspor yarıştan kopuyor

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftada Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşan Bursaspor şampiyonluk yarışından kopuyor... Yeşil-beyazlı ekip Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 12.03.2011 - 15:17
Abone Ol google-news

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda K. Karabükspor ile karşılaşan Bursaspor bir beraberlik daha alarak yarıştan kopma noktasına geldi. İlk yarısı oldukça tempolu geçen maçta 4. dakikada Miller ile öne geçen Bursaspor'a, K. Karabükspor'dan karşılık 20. dakikada İlhan Parlak'tan geldi.

Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, bu hafta da deplasmanda iki puan bırakınca şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı.

 

İldiz: Başa baş oynadık

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ''Birçok eksiğimize rağmen Bursaspor ile başa baş oynadık'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın başında tahmin ettikleri gibi her iki takım için de zor bir maç olduğunu söyledi.
5 önemli oyuncusunun sakatlığından dolayı yer alamadığı müsabakada 2 önemli oyuncusunun daha sakatlandığını anlatan İldiz, şöyle konuştu:
''Maçın başında şok bir gol yedik. Ancak toparlanmamız zor olmadı. İlk yarı sonunda maçın kontrolünü elimize aldık. Net pozisyonlarımız vardı. İstediğimiz futbolu sahaya bugün yansıttık. Her iki takım da maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yaptı. Birçok eksiğimize rağmen Bursaspor ile başa baş oynadık. Sakatlıklara rağmen Bursaspor gibi şampiyonluğa oynayan takımdan puan almak iyidir. Bursaspor'a başarılar diliyorum. Sezon başında ligde ilk 10'u hedeflemiştik, bu doğrultuda ilerliyoruz.''

Deumi ise Bursaspor gibi başarılı bir takıma karşı iyi futbol oynayarak puan aldıklarını kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler