Çaldığı bisikleti özür mektubu ile geri getirdi

İsveç'in Örebro kentinde çaldığı bisikleti geri getiren hırsız, zarf içine özür mektubu ile birlikte 100 kron (25 lira) bıraktı.

Yayınlanma: 11.08.2012 - 08:57
Abone Ol google-news

İsveçli Benny Akerblom, geçen hafta içinde işinden evine geldiğinde bisikletini kilitlemeyi unutup, park yerinde bıraktıktan sonra evine gitti, ancak kısa süre sonra bisikletinin çalındığını fark etti.

Ancak bir süre sonra Benny Akerblom'un eşi, bisikletin yerine bırakılmış olduğunu gördü. Bu kez bisikletin arka selesinde bir de mektup vardı.

Bisikleti çalan hırsız mektubunda, aileden özür dilerken, ''Ödünç aldığım bisikletiniz için teşekkür ederim. Bu süre içinde bisikletin lambası bozuldu, bunun için de özür dilerim, ancak tekerleği şişirdim. Ayrıca mektuba 100 kron (25 lira) bırakıyorum'' ifadesini kullandı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Akerblom ailesi, yeni aldıkları son model bisiklete kavuştukları için sevindiklerini ifade ederken, ''Hırsızın neden böyle davrandığına bir anlam veremedik. Bisikleti geri getirdiği için ve bıraktığı para için kendisine teşekkür ederiz'' dedi.

İsveçli aile, hırsızın kendilerine bıraktığı mektubu da hatıra olarak çerçeveletip saklayacaklarını söyledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler