Çalımbay TFF'den yardım istedi

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TFF'den yardım istedi.

Yayınlanma: 25.09.2014 - 17:56
Abone Ol google-news

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şehirdeki iki stadın da futbol oynamaya elverişli olmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek “Pazartesi günü Karabük deplasmanına gideceğiz. Çarşamba sabahı Mersin’de olacağız. Cuma günü Bursaspor’la oynayacağız. Eğer Bursa maçı Mersin’de oynanmayacaksa maçın pazara ya da pazartesiye alınmasını istiyoruz. TFF bu dönemde bize yardımcı olmalı” dedi.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, haftalık basın toplantısında ligde oynayacakları Karabük ve Bursa maçları ile saha sorununu değerlendirdi.

Yeni Mersin Stadı’nın yılsonuna doğru hazır olacağını, tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı’ndaki zemin çalışmalarının ise sürdüğünü kaydeden Çalımbay, “Sabah gidip sahayı gördüm. Bursaspor maçına yetişmesi zor görünüyor. Orta alan idare eder ama özellikle kale önleri  kötü durumda. Eğer Bursa maçı milli maç arasından sonra olsaydı bu saha yüzde 90 yetişirdi ama şimdi yetişmesi zor. Pazartesi günü Karabük deplasmanına gideceğiz. Çarşamba sabahı Mersin’de olacağız. Cuma günü Bursaspor’la oynayacağız. Eğer Bursa maçı Mersin’de oynanmayacaksa maçın pazara ya da pazartesiye alınmasını istiyoruz. Çünkü maç burada oynamayacaksa biz bir hafta içinde ikinci kez deplasman yoluna çıkacağız. Adana, Gaziantep, Kayseri neresi boşsa oraya gideceğiz. TFF bu dönemde bize yardımcı olmalı. Bursa maçının tarihinin değiştirilmesini rica ediyoruz kendilerinden” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon