Cavcav yanlış anlaşılmaktan şikayetçi

Gençlerbirliği Kulübü başkanı İlhan Cavcav, son kulüpler birliği toplantısından sonra basına yansıyan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 22.08.2012 - 14:54
Abone Ol google-news

İlhan Cavcav, ''İsmini benim ve diğer arkadaşlarımın üzerinden duyurmaya çalışan birilerinin yaptığı haberlerin ciddiye alınması beni endişelendiriyor'' dedi.

Söz konusu toplantı öncesi Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'i arayarak yemeğe ve toplantıya davet ettiğini belirten Cavcav, ''Sayın Şener'i aradım. Kimse bu aracılığı yapmadı. Kendisinden sezon öncesinde oluşturduğumuz birlik ve beraberliğe katılmasını rica ettim. 'Federasyonla ilgili sorunları çözülmeden ve istekleri yerine gelmeden ne federasyonun, ne de Kulüpler Birliği'nin toplantılarına katılmayacağını' söyledi. Peki dedim. Sonra bunları diğer kulüp başkanı arkadaşlarımla da paylaştım'' diyerek, Trabzonspor başkanıyla aralarında geçen diyaloğu aktardı.

Daha sonra bir gazeteciye de, ''Trabzonspor'un federasyondan isteklerine ilişkin cevabımda, yeni bir sezona başladığımızı ve Türk futboluna zarar vereceğini düşündüğüm bu tür beyanları kınadığımı söyledim'' diyen İlhan Cavcav, şöyle devam etti:

''Sonraki günlerde çeşitli internet sitelerinde hakkımda uydurulan diyaloglardan yeni haberim oldu. Güya oradaki arkadaşlarla Trabzonspor'u cezalandırmak için bir diyaloğumuz olmuş. Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma sapan bir karar olmaz. Toplantıya veya söylediklerimize katılmadı diye kimse kimseyi bu ligden düşüremez. Tamamen hayal ürünü olan bu tür haberlerin internette dolaşması, birilerinin bunları ciddiye alıp şahsımı hedef alan açıklamalar yapması son derece üzücü. İyi niyetim yanlış anlaşılıyor.''

Cavcav, ''Trabzonspor hakkını arar, federasyona başvurur, mahkemeye başvurur, bundan sonra yapılabilecek bir şey varsa karar mercileri de yapar. Trabzonspor'un bu isteğini ben yerine getirmiyormuşum gibi bir hava yaratılmasının anlamı yok. İyi niyetle yaptığım bir telefon konuşmasının sonuçları böyle olmamalıydı'' diye konuştu.


''Kimse düşüremez''

Kendi isminin reklamını yapmak için sansasyon yaratmaya çalışan kişilerin haberlerini kimsenin ciddiye almaması gerektiğini dile getiren Cavcav, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Haberin herhangi bir ciddiyeti yok. Bu açıklamayı yapmak benim için elzem oldu. Trabzonspor'u, başkanı bunu söyledi, böyle yaptı gibi söylemler yüzünden kimse düşüremez. Benim böyle bir talebim, isteğim de olamaz. Trabzonspor, Kulüpler Birliği kurulduğunda gücüyle bize destek veren bir kulübümüz. Şampiyonluğu Anadolu'ya taşıyan güzide bir kulübümüz. Anlaşmazlık benimle Sadri Bey veya Trabzonspor camiası arasında değildir. Herkes fikri ve eleştirisi varsa bunu bana değil gerçek muhataplarına iletmeli. Bu konuyla ilgili olarak saygı kurallarına uygun davranılmıyor. Kişilik haklarına yönetilen haksız eleştiriler konusunda en kısa zamanda resmi makamlara başvuracağım.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler