Çello Piyano İkilisi Borusan'da

Özgün yorumları ve renkli programları ile Dilbağ Tokay ve Emine Serdaroğlu çello-piyano ikilisi Borusan Müzik Evi'nde konser verecekler.

Yayınlanma: 16.01.2012 - 20:39
Abone Ol google-news

İkilinin 19 Ocak Perşembe, saat 20:00’de verecekleri konserin programında; Martinu, Glazunov, Wagner, Saint-Saens, Saygun, Part ve Cassado’nun eserleri yer alıyor.

Birliktelikleri 1998’de başlayan ikili, İstanbul’un önde gelen konser salonlarında, yurtiçinde ve yurtdışında İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konserler vermiştir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyesi olan çellist Dilbağ Tokay, Andante Dergisi 2010 Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Müzik Eğitmeni”, İtalya’da “Hocalık Erdem Ödülü”, Bulgaristan’da “Yüksek Eğitmen Ödülü”, Hırvatistan’da “En Başarılı Hoca Ödülü” sahibi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan piyanist Emine Serdaroğlu, konser çalışmalarının yanısıra Türk bestecileri ve piyano pedagojisi alanında araştırmalar yapmakta, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen konferanslara aktif olarak katılmaktadır.

www.borusanmuzikevi.com.tr

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler