Cep telefonlarına Erdoğan imzalı meydanlara çağrı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CNN Türk canlı yayınında meydanlara çağrı yapmasının ardından, bu sabah da yurttaşlara cep telefonu mesajı gönderildi.

Yayınlanma: 16.07.2016 - 10:32
Abone Ol google-news

<video:568362>

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK'nin ülke yönetimine el konulduğu açıklaması yapmasının ardından koruma ordusu ve beraberindekiler tarafından gizli bir yere götürülmüştü. CNN canlı yayınına bağlanan Erdoğan, halkı maydanlara çağırmıştı.

Erdoğan'ın çağrısının ardından bu sabah 10.16'da yurttaşlara 'TC DEVLETİ" adıra mesaj gönderilerek meydanlara çıkma çağrısı yinelendi. Mesaj şöyle: Tüm halkımızı milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmak üzere meydanlara davet ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti

 

Telefonlara Erdoğan imzalı mesaj

TC DEVLETİ adına gönderilen mesajın ardından yurttaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bir mesaj daha gönderildi. Mesajda yine vatandaşların sokağa çıkması yönünde çağrıda bulunuldu.Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Türk milletinin değerli evlatları, bu hareket, Ankara'da ve İstanbul'da devletin zırhlı araçlarını ve silahlarını gasp etmiş dar bir kadronun 70'li yıllardaki gibi davranarak millete karşı bir kalkışmasıdır. Şerefli Türk milleti, demokrasine ve huzuruna sahip çık. Türk milletini sindireceğini düşünen bu dar kadronun hareketine karşı sizleri sokağa ve milletinize sahip çıkmaya çağırıyorum. Devletine ve milletine sahip çık. Recep Tayyip Erdoğan."

 Koruma altındaki Erdoğan: Milletimi meydanlara çağırıyorum

 

  

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler