CEV EuroVolley 2021'in logosu
Avrupa’nın milli takımlar düzeyindeki en büyük organizasyonu olan CEV EuroVolley 2021’in logosu belli oldu.

Avrupa’nın milli takımlar düzeyindeki en büyük organizasyonu olan CEV EuroVolley 2021’in logosu belli oldu.
2021 yılında erkeklerde Çek Cumhuriyeti, Estonya, Polonya ve Finlandiya; kadınlarda Sırbistan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Romanya’nın ev sahipliğini üstleneceği organizasyonun resmi logosu, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından tanıtıldı. CEV’in resmi Facebook sayfasında yayınlanan canlı yayının konuğu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Cansu Özbay, Avrupa Şampiyonası’na ait deneyimlerini anlattı.
Ankara'da ev sahipliği yapılan Avrupa Şampiyonası ve Apeldoorn'da düzenlenen Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri'nden bahseden A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar, "Ankara'da kendi seyircimizin önünde oynamak inanılmaz bir duyguydu. Kazansak da, kaybetsek de herkes bizim yanımızdaydı. Bize güç verdiler. Apeldoorn'da da kendimizi Ankara'da gibi hissettik. Onlar olmasa bu başarılara ulaşamayabilirdik. Birbirini seven, birbirine yardımcı olan bir takıma sahibiz ve yakın dönemde hep birlikte önemli başarılara imza attık. Takımımla bir kez daha gurur duyuyorum. Yeniden sahaya dönmeyi heyecanla bekliyorum" dedi.
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Cansu Özbay ise yaptığı açıklamada, "Ankara'daki Avrupa Şampiyonası, benim ilk Avrupa Şampiyonası deneyimimdi. Kendi seyircimizin önünde oynamak inanılmazdı. Harika bir atmosfer vardı. Apeldoorn'da da kendi evimizde oynuyormuş gibi hissettik. Bizleri her koşulda desteklediler. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri
-
Diego Carlos'tan sakatlığı sonrası ilk açıklama!
-
PFDK'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza!
-
Göztepe, Gaziantep FK'yi tek golle geçti!
-
Fenerbahçe Beko, Real Madrid'i yıktı!
-
Galatasaray, Cuesta transferini açıkladı
-
Keny Arroyo kimdir?
-
Beşiktaş ilk transferini açıkladı
-
Potanın Perileri, İzlanda'yı mağlup etti!
-
Fatih Terim'in Al Shabab'ı, 5 golle kazandı!
-
Alanyaspor, kupada 4 golle kazandı!
En Çok Okunan Haberler
-
En tehlikeli 3 bölgeyi sıraladı, yüzde verdi!
-
Abdülkadir Selvi anketleri paylaştı AKP'yi uyardı
-
Erdoğan sadece bu senaryoda kazanıyor!
-
Erdoğan: Cengiz Holding'in yardımını beğenmedim
-
AKP heyeti çıkan rüzgardan koşarak kaçtı
-
Fatih Portakal'dan dikkat çeken karar!
-
Deprem anmasında gerginlik
-
Ferdi Tayfur'un vasiyeti açıklandı: Kızı ateş püskürdü
-
MHP'den sağlık durumuna ilişkin açıklama
-
'Böyle bir olaya ilk kez şahit oldum'