Chelseali yıldızlardan G.Saray yorumu

Chelsea takımının yıldız oyucuları Obi Mikel, Daviz Luiz ve Juan Mata Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray kurasını ve Didier Drogba'nın Stamford Bridge geri dönmesini değerlendirdi.

Yayınlanma: 17.12.2013 - 11:04
Abone Ol google-news

Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Obi Mikel'de verdiği röportajda Galatasaray kurasından memnun en çok da Drogba ile mücadele edeceğinden memnun olduğu söyleyip 'Drogba'nın buraya Londra'ya tekrar geri dönmesinden çok mutlu oldum. Kendisi Chelsea'de 8 yıl oynadı ve birçok başarı ve kupa kazandı. Ama sahada olaylar farklı olucak. Onlarda kazanmak istiyecek bizde.Sahada duygusal olmamalıyız. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Galatasaray iyi bir takım, Drogba ve Sneijder gibi yıldız oyuncuları var. Roberto Mancini'de iyi bir teknik adam ve şuan kendi oyun felsefesini takıma oturturmaya çalışıyor. Güzel bir maç bizi bekliyor eski rakipler olarak. Biz Galatasaray taraftarından çekinmiyoruz ve İstanbul'a gidip oyunumuzu oynayacağız ' ifadelerini kullandı.

Chelsea'nin Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz ise kurayı değerlendirirken onları iki zorlu maç beklediğini söyleyip 'Galatasaray evinde çok iyi mücadele eden bir takım bunuda son maçta Juventus'u yenerek gösterdiler. Bizim için ikinci maçı kendi evimizde oynamamız daha iyi oldu ama turu geçmek istiyorsak ilk maçta İstanbul'da da başarılı bir skor almamız şart. Çünkü ilk maç 0-0 bitse bu bizim için çok tehlikeli bir skor olur o yüzden ilk maçta bu işi bitirmeliyiz,orada mutlak gol yada goller bulmalıyız' dedi.

Chelsea'nin İspanyol yıldızı Juan Mata ise 'Drogba'yı tekrar Stamford Bridge'de görmek güzel olucak. O Chelsea tarihinin en önemli oyuncuarından biri. Ben onla aynı takımda oynamış ve Şampiyonlar Ligi kupası kazanan şanslı bir oyuncuyum. Bence Drogba'da buraya tekrar geri döneceği için çok heyecanlı olucak. Güzel maçlar bizi bekliyor' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler