CHP: Baskın seçime hazır olmalıyız

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda, "Üke yangın yerine döndü. CHP'ye her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Bunun için tüm örgüt birimlerimizin çalışmalarını yoğunlaştırmasını genel, yerel veya olası bir baskın seçime hazır olmalarını istiyorum" dedi.

Yayınlanma: 17.02.2016 - 16:02
Abone Ol google-news

Yeni seçilen CHP İl Yöretimi, Danışma Kurulu toplantısının ardından, ilçe başkanları toplantı yaptı.

Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Feyzullah Keskin, tüm ilçe başkanlarının yarın seçim varmış gibi çalışmaya başlamasını istedi. Keskin, ülkede yaşanan sıkıntıların her geçen gün katlanarak arttığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Ülkemiz yangın yerine dönmüştür. CHP'ye her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Bunun için tüm örgüt birimlerimizin çalışmalarını yoğunlaştırmasını genel, yerel veya olası bir baskın seçime hazır olmalarını istiyorum. Tüm ilçelerimiz, tüzük ve program doğrultusunda aktif olarak çalışmalı ve vatandaş ile ilişkilerini sıklaştırmalı. Planlı, programlı bir şekilde halkımıza gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Bu tempoya herkesin ayak uydurmasını bekliyorum. Nasıl olsa seçim yok düşüncesine kapılmadan her an yapılacak bir seçim için çalışmalarımız bugün itibariyle başlamıştır ve aralıksız olarak devam edecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler