CHP konvoyunda kaza

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve beraberindeki heyet Mersin'de araçlarına tırın çarpması sonucu kaza geçirdi. CHP'lilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 31.03.2013 - 09:18
Abone Ol google-news

CHP heyetinin bulunduğu araç, Mersin'in merkez Mezitli İlçesi Tece Beldesi mevkiinde bir tırın çarpması sonucu kaza yaptı. Araç ağır hasar alırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve danışmanı Tayfun Şahin, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Ankara İl Başkan Yardımcısı Fahri Yıldırım ile araç sürücüsü Veli Camöz olmak üzere araçta bulunan 5 kişi Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ayakta tedavi gören CHP'lilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Heyetin hastanede birkaç saat müşahede altında tutulmalarının ardından, taburcu edilecekleri kaydedildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da yaralılarla görüşmek ve bilgi almak üzere hastaneye geldi.

Kılıçdaroğlu "Geçmiş olsun" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, kazanın ardından Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ile CHP heyetine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu, kaza haberini duyar duymaz Akkaya ve beraber yolculuk yaptıkları CHP'li Öztürk ile heyette bulunanları telefonla aradı, geçmiş olsun dileklerini iletti ve kaza hakkında bilgi aldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon