CHP'li kadınları taşıyan minibüs kaza yaptı: 19 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde cip, önünde giden ve CHP Lüleburgaz kadın kolları üyelerini taşıyan minibüse arkadan çarptı. Kazada yaralanan 19 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 21:27
Abone Ol google-news

Kaza, İstanbul yolu üzeri Şahbaz Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul'dan Çorlu İlçesi'ne giden Yasemin Öztürk idaresindeki 59 PC 600 plakalı cip önünde seyreden Mahmut Uslu'nun kullandığı ve İstanbul'daki parti etkinliğinden dönen CHP Lüleburgaz kadın kolları üyelerini taşıyan 39 M 1916 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüsteki 17 CHP'li ile Kadircan İnceler ve cip sürücüsü Yasemin Öztürk yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulanslarla yaralılardan 5'i özel hastaneye, diğerleri ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

KÖPRÜLÜ KAZA YERİNE GELDİ

Kazayı haber alan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, olay yerine gelerek bilgi aldı. Köprülü, "Kırklareli Milletvekilimiz Turabi Kayan'ın seçim aracı. Lüleburgaz kadın kollarımız, İstanbul Beylikdüzü İlçesi'nde bir etkinliğe katılmış ve oradan dönüyorlardı. Onları taşıyan minibüse arkadan bir cip çarpmış. Yaralılar var. İsteğimiz ve arzumuz ciddi bir durumun olmaması" dedi.

Öte yandan hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler