CHP'lilerden Topbaş'a davullu zurnalı eylem

CHP İstanbul İl Başkanlığı yöneticileri ve partililer, metrobüs alımında ''görevi kötüye kullanmak''la yargılanan İBB Başkanı Kadir Topbaş'a, ''yarınki duruşmayı hatırlatmak'' amacıyla Saraçhane'de davullu zurnalı eylem yaptı.

Yayınlanma: 02.10.2012 - 09:55
Abone Ol google-news

Saraçhane'deki Belediye Sarayı önünde toplanan gruptakiler, ''Ağlaya ağlaya geldiler, ağlata ağlata gidecekler'' yazılı pankart açtı.

Grup adına açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanlığı 2. Bölge Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın, ''metrobüs alımındaki usulsüzlükler'' nedeniyle yargılandığını söyledi.

İlk duruşmanın 17 Mayıs'ta yapıldığını hatırlatan Ataş, ''Ancak her yere yetişen Topbaş, duruşmaya gelmedi'' diye konuştu.

Ataş, duruşma çıkışında ''bir sonraki duruşmayı davul zurnayla Sayın Topbaş'a hatırlatacağız'' dediklerini ifade ederek, ''Yarın Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde bu davanın ikinci duruşması var. Topbaş, bu duruşmayı da unutmasın diye davul zurnayla kendisine hatırlatıyoruz'' dedi.

Açıklamanın ardından davul zurna eşliğinde halay çeken gruptakiler, daha sonra dağıldı.
Eylem sırasında, çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler