CHP'nin Adana adayı Ümit Özgümüş

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Soner Çetin'in yerine Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'ü aday göstereceği belirtildi.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 22:01
Abone Ol google-news

CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan, yaptığı açıklamada, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi. Seyhan, büyükşehir için daha önce Avukat Soner Çetin'in isminin açıklandığını anımsatarak adaylarının değiştirildiğini kaydetti.

Serdar Seyhan, ''Adana'da daha fazla sinerji yaratabilecek aday ihtiyacı kendini gösteriyordu. Bu bağlamda il örgütümüzün ve genel merkezin birlikte bir değerlendirmesi oldu. Bu değerlendirme sonucu Ümit Özgümüş'ün aday olması kararına varıldı. Buna bağlı alt belediye başkan adaylarımızı da belirleyerek Adana'da seçim startını verdik.''

Seyhan, CHP'nin merkez ilçelerde Çukurova adayının Yıldıray Arıkan, Seyhan adayının Turan Özer, Yüreğir adayının Turgay Develi ve Sarıçam adayının da Latif Uluç olarak belirlendiğini ifade etti. Seyhan, adayların yarın il teşkilatında düzenlenecek basın toplantısı ile tanıtılacağını da bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olan Özgümüş de ''Büyükşehir adaylığı teklif edildi kabul ettim. Diğer arkadaşla ilgili tasarruf genel merkeze ait'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler