'Çocuğun canı acıdı' diye iğne yapan hemşireyi dövdü

Kocaeli’de M.Ç. isimli bir kişi, çocuğuna iğne yaparken canını yakıp ağlattığı gerekçesiyle hemşire Serhat Özcanlı'ya yumruk attı.

Yayınlanma: 20.05.2021 - 12:52
'Çocuğun canı acıdı' diye iğne yapan hemşireyi dövdü
Abone Ol google-news

M.Ç., gece rahatsızlanan çocuğunu Çayırova’daki Tıp Merkezi'ne götürdü. Hemşire Serhat Özcanlı, tedaviye başlamak için damar yolu açarken, çocuk ağlamaya başladı.


Bunun üzerine M.Ç., Özcanlı’ya "Canını yakıyorsun. Sen çekil, gelsin doktor yapsın" dedi. Hemşire Özcanlı, damar yolunu doktorun açmadığını belirtince çocuğun babasıyla aralarında tartışma çıktı.

Sağlık çalışanlarına saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

M.Ç.’nin yumruk attığı hemşire, yere yığıldı. Dr. Yılmaz Aydın, araya girmek isterken, Muhammet Ç., bu kez doktor ve hemşireyi darbetti. Yakınları ve Tıp Merkezi'nde bulunanlar, babaya engel olmaya çalıştı. 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"GÜRÜLTÜYÜ DUYDUM"

Doktor Yılmaz Aydın, AA muhabirine, ateş şikayetiyle bir çocuğun ailesi tarafından hastaneye getirildiğini söyledi.

Muayene sonucu çocuğun ateşinin olmadığını, diş çıkardığını ve boğaz kızarıklığı olduğunu tespit ettiğini belirten Aydın, herhangi bir enfeksiyona karşı kan tahlili istediğini anlattı.

Aydın, "Ben de gürültüyü duyup laboratuvara gittim. Merdiveni çıktığımda hemşiremize yumruk atıldığını gördüm. Olay yerine gittiğimde bana da küfür etti. Kendisini dışarı çıkarmaya çalıştım." diye konuştu.



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler