"Çok erken"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''çok iddialı olmak için, gözlerin üzerlerine çevrilebilmesi için çok erken'' olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 09.09.2010 - 19:12
Abone Ol google-news

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor ile yapacakları maç öncesi yaptığı açıklamada rakiplerinin önemli bir takım olduğunu, yaptığı son transferlerle daha da güçlü hale geldiğini kaydetti.

Bu haftaki maçtan her türlü sonucun çıkabileceğini belirten Hamzaoğlu, ''İnşallah biz de hedeflediğimiz puanları alırız. Çok iddialı olmak için, gözlerimizin üstümüze çevrilebilmesi için bence çok erken. Biz sadece Denizlispor'un bu sezon şampiyon olması için adımları birer birer atmaya gayret ediyoruz. Çaykur Rizespor da bu adımlardan bir tanesi'' dedi.

Takımın çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade eden Hamzaoğlu,''Güzel bir ortamımız var. Bu maçın sonucu bizi çok fazla etkilemez. Bu maçı kazansak da kaybetsek de aynı konsantrasyonla aynı motivasyonla önümüzdeki maça çıkarız. Çünkü bizim hedefimiz ligin sonunda Süper Lig'e çıkan 3 takım arasında olmak'' diye konuştu.

Takımın çok büyük bir eksiği bulunmadığının altını çizen Hamzaoğlu, taraftarın takım için olmazsa olmaz bir parça olduğunu, Süper Lig'i hedefleyen bir takımın bunu sadece yönetimle, teknik heyetle yapamayacağını, takımın arkasında bir camianın olması gerektiğini vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler