Comolli'nin planı

UEFA’dan transfer kısıtlaması olan Fenerbahçe, sattığı kadar futbolcu alacak.

Yayınlanma: 09.06.2018 - 19:39
Abone Ol google-news

Başkan Ali Koç’un sportif direktörlük görevine getirdiği Damien Comolli, planlarını hazırladı. UEFA’dan transfer kısıtlaması olan Sarı-Lacivertliler, sattığı kadar futbolcu alacak. Bu yüzden Fransız teknik adam, takımdaki yabancı oyuncuların büyük bölümünü göndermeyi planlıyor. Türk futbolcular arasından Hasan Ali, Aatif, Alper gibi isimlerde topun ağzında. Comolli’nin Aykut Kocaman’a sıcak bakmaması üzerine gündeme Ersun Yanal’ın ismi geldi. F.Bahçe yönetimi yeni sezon kombine biletlerini en kısa sürede satışa çıkarmak için çaba sarf ediyor. Yönetim kombinelerden yaklaşık 100 milyon TL gelir bekliyor. Loca talepleri de bir hayli yoğun. Stattaki locaların tamamının satılması hedefleniyor. Formalara ilgi şimdiden başladı. Fenerium’larda izdihamlar yaşanıyor. Başkan Ali Koç, mazbatalarını aldığı gün yaptığı konuşmada taraftarlardan taşın altına ellerini sokmasını istemişti. Kombine, loca ve forma gelirleriyle kulüp biraz olsun rahat nefes alacak. Stat içi reklamlarına da sezon öncesi yoğun talep olduğu gelen haberler arasında.

İletişimde köklü değişiklik

Yeni yönetim kurulu; medya, taraftarlar ve diğer kulüplerle iletişimi güçlendirmek için çalışmalar yapacak. Sarı-Lacivertli taraftarlarla düzenli iletişim kurulacak, taraftarların kulübün bir parçası olması sağlanacak. Geçtiğimiz sezonlarda kulüple medya arasında yaşanan iletişim sorunu, yeni sezonda giderilmiş olacak.

Vokrri yaşamını yitirdi

Kosova Futbol Federasyonu, ülke futbolunun efsanesi Fadil Vokrri’nin hayatını kaybettiğini açıkladı. Vokrri, 1990-92 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giymiş, oynadığı 43 maçta 13 gol atmış ve 16 asist kaydetmişti. Federasyondan yapılan açıklamada, “Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri’nin (57) hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle duyuruyoruz. Ülkemiz ve futbol adına üzücü gün. Efsaneye saygıyla” ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler