Cumhuriyet yazarları yarın ne yazacak?

Bekir Coşkun "Siluet" başlıklı yazısıyla İstanbul'un bozulan siluetini yazdı. Coşkun, "Peki üç gökdelen kimse farkına varmadan nasıl o boya geldi de İstanbul'un silueti bozuldu" diye soruyor. Yarın Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 15.09.2011 - 16:33
Abone Ol google-news

Cüneyt Arcayürek, "Neler Dedi Neler Diyor" başlıklı yazısında, yıllarca laikliğin dinsizlik olduğunu işleyenlerin bugünkü tutumlarını ve bu sloganı nasıl kapı önüne koyduklarını anlatıyor.

Ali Sirmen geçen hafta bütün dünyanın 11 Eylül 2001 olaylarını konuşturken, 11 Eylül 1973'te Şili'de meydana gelen insanlık ayıbından söz edilmediğini vurguluyor. Sirmen'in yazısının başlığı "Dikta Nasıl Aşılır".

Hikmet Çetinkaya "Dolunay Hukuk ve Demokrasi"yi, Orhan Birgit, Batı'nın yeni sömürgecilerini yazdı.

Ahmet Tan'ın yazısının başlığı "Kardeş Özrü". Mümtaz Soysal "Hedef Yokluğu" başlıklı yazısıyla Türkiye'nin gençlerin önüne hedef koyamadığını dile getiriyor.

Mustafa Sönmez'in Cumhuriyet'te yarın yayınlanacak yazısının başlığı ise "Borçlu, Alacaklıyı Aşağı Çekiyor". Avrupa'da kriz ile ilgili gelişmelerin içaçıcı olmadığını vurgulayan Sönmez, "Neler Oluyor?", "Avrupa'da olanlar Türkiye'ye nasıl yansıyacak" sorularına yanıtlar veriyor ve olası senaryoları aktarıyor.

Zeynep Oral, "Yeniden Ayvalık: Rüzgâr, Deniz ve Kitaplık" başlıklı yazısında yazısında "Ayvalık günlerim çoktan sona erdi ama içimdeki Ayvalık tutkusu henüz bitmedi" diyor.

Ahmet Cemal'in yazısının başlığı "Kırk Altı Yılın Ardından Buruk Bir Veda Yazısı", Meriç Velidedeoğlu "Silivri'de '9 Eylül 2011'" başlıklı yazısında "duruşmaları mutlaka izlemek gerek" diyor.

Cumhuriyet yazarlarının yazıları, yarın Cumhuriyet'te. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler