Darbe girişiminde korkunç Boğaziçi detayı: Sniper varmış

15 Temmuz darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nü tanklarla kapatan ve kendilerini protesto eden halka ateş eden askerlerin arasında bulunan rütbeli bir subayın, keskin nişancı tüfeğiyle ateş açtığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 21.07.2016 - 09:55
Abone Ol google-news

Halkın tepkisinin artması, polisin de duruma hakim olmaya başlamasının ardından darbeci subaylardan biri Boğaziçi Köprüsü'nün ayaklarındaki kuleye çıktı. Anadolu - Avrupa geçişindeki kulede bulunan asansörü kullanıp yukarı çıkan darbeci subay, keskin nişancı tüfeğiyle burada ateş açtı.

BU SİLAHTAN ÇIKAN KURŞUNLARLA ÖLEN VE YARALANANLAR OLDU

Kurşunların nereden geldiğini anlayamayan birçok sivil, bu silahtan çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti, ya da yaralandı.

KARŞI KESKİN NİŞANCI ATEŞİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Uzun süre etkisiz hale getirilemeyen darbeci subay bir özel harekat polisinin karşı keskin nişancı atışıyla etkisiz öldürüldü. Darbeci subayın cansız bedeni çevreye ateş açtığı bu noktada bulundu.

SERVİS YOLUNU KULLANAN POLİSLERE ATEŞ

Bu arada Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu Avrupa geçişinde bulunan ve acil durumlarda köprü altından karşı yöne geçmek için kullanılan servis yolu da darbecilerin hedefi oldu.

Darbeci polislere müdahale etmek için servis yolunu kullanan polislere köprü üzerinden ateş açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın motosikletli eskortluğunu yapan ve o gece özel harekat şube müdürüne eşlik eden Kemal Tosun'un da bu yolda arkasından vurularak şehit edildiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler