Demirtaş: Gel iki saat canlı yayında tartışalım

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Malatya'da seçim mitinginde konuşmasında Erdoğan ve Davutoğlu'nu eleştirerek "Ben kendisine çağrı yapıyorum. İster ikiniz birlikte, yanınıza da 100 tane danışmanınızı alın canlı yayına çıkalım. Bir defa 2 saat canlı yayında tartışalım. Ondan sonra evimizde oturacağız. Gel beraber canlı yayında tartışalım. Memleket herkesin ne mal olduğunu anlasın." dedi.

Yayınlanma: 20.05.2015 - 14:32
Abone Ol google-news


Demirtaş'ın konuşmasından satır başları şöyle:

AKP'liler  artık HDP'yi destekliyor. Bak,  az kaldı Ahmet Hoca'YI HDP'li yapacağız. Akşam başını yastığa koyduğunda iyi ki bu ülkede HDP var diyordur. Çünkü biz onların da güvencesiyiz.

Biz Ahmet hocayı da inanın ki biz savunuyoruz. Garibim ezilmesin diyoruz onun da hakkına hukukuna biz sahip çıkıyoruz. Bizim kültürümüzde var ezilene sahip çıkmak var. Senin için rahat olsun Ahmet hoca Vallahi seni kurtaracağız. O başkan olursa vay senin haline. Bakanlar kurulunu toplayamıyorsun ama biz onu başkan yaptırmazsak sen de o zulümden kurtulursun bütün ülke de kurtulur.

Sayın Abdullah Gül, inanıyorum kendisi de bize oy verecektir. AK Parti için 13 yıldır çalışan kadrolar onun zulmünü görüyor.

Birebir tanıdıklarım var. 2-3 yıl öncesine kadar senin benim gibi normal insanlar AK Parti'den ihale almaya başlamışlar. 2-3 yılda bu kadar para alın teri ile kazanılır mı?

3 yıl önce minibüse biniyordu şimdi altında en lüks Mercedesler.

Elinin altında 600 televizyon kanalı var. Dün isim vererek medya patronlarını tehdit ediyor. HDP'yi veriyorlar diye. İlle de hepsi beyefendinin kölesi olacak. Beyefendi hapşırsa hepsi canlı yayın yapacak. 3 tane televizyon kanalı akşam 3 dakika bizi gösterse çıldırıyor bunlar. AK Parti demokrasisi bu kadar. Sesimiz halka ulaşacak diye niye korkuyorsun. Korkunun ecele faydası yok. 7 Haziran gelecek, sandık kurulacak senin saltanatın bitecek.

Ben kendisine çağrı yapıyorum. İster ikiniz birlikte, yanınıza da 100 tane danışmanınızı alın canlı yayına çıkalım. Bir defa 2 saat canlı yayında tartışalım. Ondan sonra evimizde oturacağız. Gel beraber canlı yayında tartışalım. Memleket herkesin ne mal olduğunu anlasın.

Kendisi tarafsız cumhurbaşkanı ya eminin saldırılarda seviniyordum. Bu ülkede HDP varoldukça sen tek başına asla bu ülkenin hakimi olamayacaksın. İstediğin kadar hakaret et.

Bir Müslümanın kabesi tek olur, kıblesi tek olur ama buna rağmen hergün meydanda. Demirtaş Taksim Kabemizdir diye diye bizi, halkı kandırmaya çalışıyorlar.
Ayrıntılar geliyor..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler