Deniz yüzbaşı, lojmanda intihar etti

Heybeliada Deniz Lisesi Komutanlığında görevli Deniz Yüzbaşı D.İ, lojmanda tabancayla intihar etti.

Yayınlanma: 23.09.2010 - 06:04
Abone Ol google-news

Heybeliada Deniz Lisesi Komutanlığı'nda öğretmenlik yapan Yüzbaşı D.İ, akşam saatlerinde Heybeliada'daki askeri lojmanda tabancayla kendisini vurarak yaşamına son verdi. Askeri savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Yüzbaşı D.İ'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Deniz Yüzbaşı Doğan İlhan, toprağa verildi

Heybeliada Deniz Lisesi Komutanlığında öğretmenlik yapan ve gece intihar eden Deniz Yüzbaşı Doğan İlhan, İstanbul'da toprağa verildi. Heybeliada'daki evinde tabancayla intihar eden Deniz Yüzbaşı Doğan İlhan için Sarıgazi Kültür Derneği ve Cemevi'nde tören düzenlendi. Deniz Yüzbaşı İlhan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Heybeliada'dan öğle saatlerinde cemevine getirildi. Burada Deniz Yüzbaşı İlhan için cemevi dedesi Kasım Ülker tarafından cenaze namazı kıldırılarak dua edildi.

Cenaze namazında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Koramiral Bülent Bostanoğlu ile askeri yetkililer, Deniz Yüzbaşı İlhan'ın babası Sabri İlhan ile annesi Fatma İlhan da saf tuttu. Namazın ardından Deniz Yüzbaşı İlhan'ın naaşı törene katılan askerler tarafından selamlanarak Alemdağ Ekşioğlu Mezarlığı'na uğurlandı. Deniz Yüzbaşı İlhan'ın naaşı burada toprağa verildi. Öte yandan, iki ayrı evlilikten 2 çocuğu bulunan Yüzbaşı Doğan İlhan'ın, bir süredir ikinci eşiyle de ayrı yaşadığı öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler