Dershane parasını ödeyemeyince...

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kızının dershane ücretini ödeyemediğini belirten baba, üzerine benzin dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

Yayınlanma: 04.11.2009 - 12:08
Abone Ol google-news

Alanya'da, 4 çocuk babası 47 yaşındaki Recep Abacıoğlu, kızının eğitim gördüğü Bostancıpınarı Caddesi'ndeki dershane önüne geldi. Kızının dershane ücretini ödeyemediği için evine icra gönderildiğini iddia eden Abacıoğlu, bir bidon benzini üzerine döktü. Elinde tuttuğu çakmağı ateşleyeceğini belirten Abacıoğlu, Kaymakam Hulusi Doğan ile Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ın gelmesini istedi.

Polis ve itfaiye ekipleri, vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 15 dakika süren ikna çabalarının sonunda, bir polis memuru Abacıoğlu'na yangın tüpü ile köpük sıktı. Bu sırada diğer polis ise üzerine atlayarak Abacıoğlu'nu yere düşürdü.

Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen Abacıoğlu, ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Abacıoğlu'nun götürüldüğü polis merkezinde, kızının eğitim gördüğü dershaneye bin 100 Lira borcu olduğu için evine icra geldiğini, bu yüzden intihara kalkıştığını söylediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler