Derya Büyükuncu ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılarak, kazandığı 500 bin lirayla ortadan kaybolan milli yüzücü Derya Büyükuncu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 25.04.2014 - 15:08
Abone Ol google-news

VAATLE KAZANMIŞTI

Milli yüzücü Derya Büyükuncu, 'Survivor' yarışmasında birinci olursa, kazanacağı büyük ödül olan 500 bin liranın yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. İzleyici de oylarıyla onu birinciliğe taşımıştı.Milli yüzücü Derya Büyükuncu, 'Survivor' yarışmasında birinci olursa, kazanacağı büyük ödül olan 500 bin liranın yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. İzleyici de oylarıyla onu birinciliğe taşımıştı.

HİÇ KİMSE ULAŞAMADI

Ancak Büyükuncu'nun ödülü aldıktan sonra sırra kadem basması olay olmuştu. İşitme engelli çocuklar, tüm uğraşlarına rağmen Büyükuncu'ya ulaşamadıklarını açıklamıştı. O dönem ABD'ye yerleştiği iddia edilen Büyükuncu, medyada Acun Ilıcalı peşine düştü haberleriyle yer almış, Acun Medya'ın genel koodinatörü Ebru Atasav "Derya'ya 3 aydır ulaşamıyoruz. paranın yarısını bağışlayacağı kontratta da yazılı. 1 hafta daha bekleyeceğiz ve bu sürenin sonunda hemen yasal yollara başvuracağız. Engellilerin parasını Derya'ya bırakmayacağız. Dünyanın öteki ucuna da gitse bu parayı ödemek zorunda" demişti.

SORULARA YANIT YOK!

Günaydın, olay adamı önceki gün İstinyePark'ta, ailesiyle görüntüledi. Muhabirimizi gören Büyükuncu, büyük panik yaşadı. Yapacağı bağışla ilgili sorulara yanıt vermeyip kaçmaya çalışan milli yüzücü, hızla AVM'yi terk etti. (Sabah)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler