Devlet Bahçeli'den sitem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 10.08.2014 - 22:44
Abone Ol google-news

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, sandığa gitmeyenlere sert çıktı. Seçim sonuçları için "Rüşvet onay görmüştür" diyen Bahçeli, "Sandığa gitmeyenleri de hesaba kattığımızda Erdoğan'ın bulanık durumu daha net anlaşılabilecektir. Zahmet edip oylarını kullanmış olsalardı, çok farklı bir seçim sonucu olacaktı" ifadelerini kullandı.

 

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE

- Cumhurbaşkanı seçimi yurt genelinde huzur ve sükunet içinde geçmiştir. Sayım işlemi tamamlanmıştır. Seçime katılım oranı yüzde 74.1 düzeyinde kalmıştır. Milli irade tecelli etmiştir. AKP'nin adayı Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki, MHP tercihlere saygı duymaktadır.

- 10 Ağustos seçimi öncesi ve sonrası ile uzun bir süre konuşulacaktır. Erdoğan, seçim kampanyasını hiç bir adalet, ahlak gözetmeden icra etmiştir. Devletin tüm imkanları Erdoğan'ın emrine girmiştir. Kiralık kalemler topluca Erdoğan'ın kampanyasına destek vermişlerdir.

RÜŞVET ONAY GÖRMÜŞTÜR

- Bugün rüşvet onay görmüş dürüstlük kaybetmiştir. Yolsuzluk olur almış adalet gerilemiştir. Haram yükselmiş helal düşmüştür. Dik duruş temiz yönetim geriye düşmüştür.

- Erdoğan'ı Çankaya'ya yakıştırmayan sayıları 20 milyona yaklaşan vatandaşlarımız umutlarımızı canlı tutmaktadır. Aziz milletimizin azımsanmayacak bir kesimi karanlığı reddetmiştir.

SANDIĞA GİTMEYENLERE SERT MESAJ

- Sandığa gitmeyenleri de hesaba kattığımızda Erdoğan'ın bulanık durumu daha net anlaşılabilecektir. Zahmet edip oylarını kullanmış olsalardı, çok farklı bir seçim sonucu olacaktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler